Ridpasset!

Hej! Jag tänkte berätta lite snabbt nu om ridpasset! Skritten var han mjuk och lyssnade ganska bra.Ställde han åt båda hållen.Traven vart det lite bättre,och han vart mjukare.Galoppen vart han lite stark i och busade till det lite,busponny! Haha! förlåt att det blev lite slarvigt och ett kort inlägg men jag är lite trött och orkar inte skriva nått långt inlägg.Men jag tycker det gick riktigt bra idag.Höra imorgon;)
Dagens outfit!


Allt väl?

Tja bloggen!! Haha,fy vad töntigt det lät.Men,men! Iallafall så ska jag kolla på film just nu,sen självklart upp med datorn och knappa lite.Inlägget om ridpasset kommer lite senare och lite nya bilder när kompisen dyker upp.Alltså datorn! Min bästa kompis,haha! Skoj! Men imorgon åker jag till mammi! Så internet är ju inte så himla *bäst* direkt,men det går iallafall och skriva och så,men bilderna tar så lång tid att ladda upp! Men förra veckan lyssnade internet på mig rätt bra;) men man kan ju verkligen få säga att statistiken är grymmare en grymmast,hihi! Fortsätt så gärna! Puss & kram skum banan!

 
 

Film?

Vill ni ha film från stallet idag????? Kommentera isåfall!
/Clara J


En del av sakerna till en tävlings outfit!

Vad tycker ni? snygg/ful????? skulle vara kul om ni kommenterade vad eran åsikt är.Själv vart jag rätt nöjd och skulle tänka mig ha det själv,hihi!
 
 

Sista JUNI

Hej på er! tänk att det är REDAN sista Juni! tiden går sjukt snabbt.För snabbt.... men det är bara att gilla läget! haha.Men idag ska jag rida ett pass på Knutiiiiis.Ska rida ut! ska bli super SKOJ! men ni får ha en underbar dag så hörs vi.Kramiiiiiiiiiiiiiiiz,update kommer sååååååååklart!
Haha↑
 

This or that!

Hej allihopa! vi tänkte ha en this or that! så ni ska ställa lite frågor,tex dressyr/hoppning.Så det är bara och köra.Sprid gärna detta inlägg.När du har spridit och skrivit this or that fråga/fråger så skriver du klar så får du en länk.Men det måste man verkligen inte göra.Men om man vill ha en länk så gör man det.Men annars är det bara att ställa massor med this or that frågor.Köööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör!
 
 

 

Tyglar!

Juste! glömde säga att jag köpte ett par nya flätade tyglar som jag länge velat ha.Hade en hel del pengar kvar sen igår,hehe! så då köpte de.Äntligen säger jag bara! vad tycker ni?
 
 

Mina sötnosar!

 

 


Lilla Alfons!

Hej! idag red jag Alfons.Jag började skritta fram i ett bra tempo.Sen travade jag och han var väldigt pigg,så då fick jag vara lite bestämd.Och då lyssnade han bra.Gjorde lite halter och så,och det lyssnade han på mycket bra.Galoppen var han också duktig i.Bara att han vart lite seg när jag gjorde galoppfattningen.Men på slutet lyssnade han tydligt på galoppfattningen.Han var mycket duktig i dag tycker jag!
 
 
Kram,hörs sen!
 

Chill i husvagnen

Hej!
Nu chillar jag i husvagnen efter badet! Det var fruktansvärt tråkiga ruschkanor pooler mm! Trodde det skulle vara as kul, men det var as tråkigt! 
 
Vill ni ha tips på högtalare? Kan ge ett om ni vill!❤
 

Campingen jaa...

Hej!
Vi tyyp campar i Finnspång när Emil spelar fotbollscup, härregud vilket ställe.. Häromdagen skulle jag och Elias och spela fotboll på fotbollsplanen. Då står det tält och bilar över nästan hela fotbollsplanen! Undrar hur man tänker! Vi brydde oss inte när bollen kom på deras tält och bilar iallafall! Hehe... Annars så är det hyfsat, vi ska äta och bada efter.. Kommer nog ett inlägg efter badet. Herrå!
Ps. Kommentera erat blogg namn (om ni har någon!) så kollar vi in på era bloggar❤👍

Tjenare bloggen!

Idag så ska jag rida lilla Alfons.Eller om jag tummkör eller så.Men japp! Jag har tyvärr inte gjort några tidsinställda till er.Men försöker vara aktiv på bloggen ändå.Och vi tackar så mycket för den grymma statistiken.Fortsätt så!

 
 

Oj oj! Shoppat loss!

Hej på er! Jag kan säga direkt att jag kommer somna snabbt i kväll.Så trött e jag.Har shoppat mycket grejor.Och jag är super nöjd.Aa,jag är s trött så jag inte orkar skrivs något mer.Men jag måste göra lite tidsinställda tills imorgon till er ju.Hihi! Det här var allt jag köpte.och bilder från Stockholm!


Glöm inte!

Hej allihopa! hoppas ni har sovit gott. Vi tänkte göra såhär att du länkar vår blogg på din blog, så kommenterar ni klar när ni har gjort det och skriver erat blogg namn.Så ser vi om ni har gjort det och vi lämnar också en lite kommentar.När ni har gjort det så länkar vi din blogg just här.Så nu kör vi,1 2 3 köööör!
 

Live inlägg!

Hej igen! Nu har jag åkt buss i en timma.Och jag orkar verkligen inge mer buss right now! Men det är bara att fortsätta och åka.Men japp! Det varit ett litet inlägg men det får duga! Hörs,live inlägg från Stockholm kommer såklart!


Stockholm!

Hej!  idag så blir det shopping hela dagen i Stockholm! kul,men jag kommer nog säkert bli lite trött tillslut,haha! kl 06.20 ringde klockan.
Och la mig typ 12.OMG! haha inte lite trött.Men är så taggad på att åka nu.Får sitta i en buss typ i 2 och en halv timma.Gaaaaah! inte direkt kul.Men tur att man har mobila så att säga,haha! då man har bloggen också.Men ni får ha det bra.Uppdate kommer såklart!
 
 

Bus hund!

Ni får denna video istället för en videoblogg där jag håller på och pratar!


Önska???

Vill ni ha en videoblogg nu på kvällen.Måste få en kommentar om jag ska göra det.Såklart fler.Men om jag får en så gör jag det!

 

 
 

Ridpasset!

Hej! Idag så red jag ju i den nya sadeln.Shiiiit! Så bra den är.Men nu är det vår.Min syrras och min födelsedags present i förskott.Av pappa! Tack pappi.Vi som verkligen behövde en ny sadel till Knut.Till ridpasset då! Han var riktigt duktig idag.Han vart mjuk i formen.Och han lyssnade bra.Snabbt fick han en fin form.Jätte duktig ponny!
Dagens outfit!

 
 

Dagens bilder❤❤

Hej!
Här är dagens bilder, det finns oxå video❤❤
 
Lilla Ania❤❤
 

Den är vår!

 

 


Clara tipsar

Bra saker jag tipsar om!
 
 
 
 

Knut vill ha!

Japp! nu har jag frågat Knut vad han vill ha mest av allt.Då valde han det här.Näää,skoja! mest jag som vill ha det.Men Knut också kanske! 
 
 
 
 


Torsdag!

Hej på er! Hoppas allt är bra med er som jag alltid säger.Haha! Men det vart idag istället att min faster Malin skulle se om sadeln satt bra.För Diana har också kollat om den sitter bra och så.Det är en kompis.Men hon sa att hon ville att nån annan skulle också se om den tycker också att den sitter bra.Så då ska Malin göra det.Så japp! Men idag ska jag rida Knut.Jag tror att jag ska jobba nästan hela tiden på formen.Men vi hörs!


Här finns jag!

Instagram: clarajennefors
Kik: Ponytjejerna min egna clarajennefors
Facebook:Clara Jennefors
Videofyme:Elina&Clara

 

Nytt!

Vi var ju förbi Hööks innan stallet! REA.Men på det jag köpte var det inte rea på,men dom är rätt så billiga ändå.
Men det här köppte jag.Dom svarta bootsen behövde han faktiskt ha.För han förra svarta gick sönder.Så det vart ett par nya.Och dom vita köpte jag mest för att dom är så snygga,hihi!
Och jag har tjatat på min förra blogg att jag skulle köpa ett par orange boots.Men det ska jag också snart köpa,haha!
 
 

Byter!

Följ Elina&Clara på vfm
Om du vill chatta med oss så heter vi ponytjejerna på Kik


Jag❤ #Elina

Lyssna


Kommit hem!

Hej,har precis kommit hem från stallet.Det regnade faktiskt inget då.Jag tömkörde Alfons idag.Riktigt kul var det.Och han lyssnade väldigt bra på mig också.Han fick jogga länge i ett lugnt tempo.Men han var jätte duktig tycker jag! Tyvärr ingen ny bild men ni får en annan på Alfons.Jag visar er sakerna jag köpte på hööks lite senare.

 
 

Hiss/diss

 Tänkte göra en liten hiss/diss
 
 Det här tränset föll inte riktigt mig i smak.Visst! ett gullit träns men jag själv skulle inte kunna köpa det.
Jag gillade inte det på nått sätt.Men vem vet......det kanske ser jätte fint ut i verkligeheten.Men ta inte illa upp ni som kanske har det här tränset. En liten DISS av mig.
 
 
Men det här tränset föll mig i smak! har alltid gillat det.Gillar när det klänser i mitten ju.Gulligt tycker jag det e,och så snyggt! en stor HISS av mig.Båda tränsen är från Hööks.
 

 


På väg till....

Hööks en snabbis innan stallet!
 

Visste ni att...

♥...Jag hatar att städa rummet.Bara om nån säger till mig att städa rummet.Men om jag vill det själv är det inte tråkigt.
♥...Jag är mörkrädd.Det måste typ vara en lampa som lyser utan för mitt rum.Annars är det läskigt,haha!
♥...Jag är också höjdrädd.Inte om man flyger flygplan eller så,utan om man är uppe på nån klätterställning eller vad som helst då är det för högt.
♥...Jag hatar att borsat tänderna.Det är det värsta som finns.Seriöst! haha
 
Det var 4 sanningar om mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regn..

Hello!
Nu regnar det utanför oss! Gör det hos dig oxå?;) Jag som ska rida dressyr sen... Hoppas det hinner sluta regna
 
 

Länk,Länk,Länk

Hej allihopa! hoppas ni har sovit gott. Vi tänkte göra såhär att du länkar vår blogg på din blog, så kommenterar ni klar när ni har gjort det och skriver erat blogg namn.Så ser vi om ni har gjort det och vi lämnar också en lite kommentar.När ni har gjort det så länkar vi din blogg just här.Så nu kör vi,1 2 3 köööör!
 
 
 
 


Random person!!

Hej!
Idag såg jag en random person, ni undrar säkert hur han ser ut och så. Gå in på youtube och sök på muskelmannen! Jag lovar helt random!
Plus jag skrev förra inlägget ❤♥❤♥❤

Hoppträning♥♥♥

Hej!
Idag tränade jag för Eva. Det gick bra men hon var väldigt spänd eftersom det sprang hästar i hagen brevid. Hon började hoppa och det gick bra ända tills vi skulle hoppa muren.. Då hoppade vi mot hagen och hon såg nog spöken.. Så hon stannade och tillslut fick jag över henne!:) För övrigt var hon jätte duktig! Brydde dock inte så mkt om sitsen.. :D
 
info från videon❤❤
Följ oss på vfm Elina&Clara ❤
 

Eva träning #dagens

Hon kollade i en hage med springande hästar;);D


Lite ändrade planer.Och bestämda planer.

Idag åkte vi inte till stallet för vår faster Malin kunde inte.Det var nått från hennes jobb eller så som hon fick veta idag.Men vi tar det imorgon i stället.Men vår pappa vill inte åka till stallet varje dag för han tycker det blir för mycket att åka tycker han.Så 2 dagar åker vi inte till stallet när vi är hos han,säger han.Men hos mamma så blir det ju varje dag såklart för stallet är liksom utanför huset,haha! men jag ville bara säga det så ni vet.
 
Och lite bestämda planer är planerat.Och gissa? nä,skoja.Men jag och syrran och pappa drar till Stockholm på fredag.Wiiiiih.Det blir shopping och gå runt och kolla lite,äta go mat och bara mysa.Man är ju inte där så ofta så det blir kul.Så vi ska åka sån här buss typ om man ska till stockholm eller så.Så buss blir det! bussen går 08.00.Haha! Men det var det,hörs imorgon,med en helt ny dag och helt nya inlägg! kramiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 
 

Favorit musik!

Jag tänkte visa er mina favorit musik.Men det är bara två som jag typ fastnar för att dom är bra.Så här är dom... 
 
 
 
 
 
 
 

Pretty little liars!

Jag tittar ju på en serie som heter Pretty little liars.Några ut av er kanske också vet vad de är och till och med tittar på det också.Men det är en jätte bra serie.Och säsong 4 har precis börjat.Det finns säsong 1,2,3 & 4.Det är verkligen suuuuuper bra! jag tycker verkligen att ni ska börja titta.
 
 
 
 

 

Godmorgon!

Hej! Har typ vaknat nu,hehe! Är jätte trött.Men nu så ska jag få i mig lite frukost.Sen blir det handla:( en ledsen gubbe för det.Handla är inte kul,haha!
Sen åker jag till stallet.Min faster ska se om den nya dalen också om hon tycker den ligger bra.Men idag så ska jag rida eller longera eller så med Alfons.Jag får se lite vad jag ska hitta på med han! Hihi,hörs....


En liten film sen i Lördags!


Dagen

Hej! kom precis ur duschen.Har varit ute och gått/sprungit.Men jag gick precis ut och gick efter jag kom hem från stallet.Ska börja gå lite oftare tror jag.Men jag skulle ju gå en liten prommenad med Knut idag,men jag red bara barbacka.Skrittade bara också.Typ som en prommenad fast jag satt på,hihi! men han var tuktig.Mysigt var det! 
Jag säger samma som Elina att det är bara att kommentera fråger eller nått.Men snart så kan vi kanske ha en frågestund om ni är riktigt snälla,haha.Men fråga lite fråga typ om ni vill veta nått,eller så,så är det bara att kommentera.
 
 
 
 

Hem till Ania

 
Hej hej! 
Idag fick jag komma tillbaka till min älskade häst Ania ! Hon fick ta en cykeltur med mamma.. Eftersom jag inte hade cykel så kunde jag inte hänga med..;( men det gick jätte bra! Såg stundtals gånger.  
Här får ni se dagens bilder😃😉👇
 Min käraste Ania❤❤❤
kommentera om ni vill att vi ska svara på frågor som ni ställer såklart😉❤
 

Alla hästar som har varit hos oss tidigare

Jag tänkte berätta om alla hästar som har varit hos oss tidigare,och visa bilder på dom.
 
Alf! en spuper söt liten ponny som älskar att bråka till det lite för ryttaren.Han och jag är väldigt tajta.Vi vet typ allt om varandra.Han gillar och nafsas också,som han har gjort på mig 3 gånger.Och det vart inte små bett heller.Saknar dig!
 
Cindy! hon är en jätte söt lite tjej som älskar att springa snabbt.Hon har även tävlat i galopp tror jag.Hon älskar och mysa,och älskar barn.Hon kan man typ seriöst göra vad man vill med.Saknar dig!
Cindy och Alf↑
 
Red Cloud! han är så himla snäll,söt,snabb,älskar barn och helt underbar.Men just nu går han på dom evegt gröna ängarna.Saknar han jätte mycket.Men du är forfarande och kommer alltid vara en sor del av mitt hjärta.
 
Pricken! han är så söt och rolig.Älskar att pussas och en prickig ponny.Hihi!
Och han kommer även snart till oss.Hans ägare Diana är så himla snäll,och kommer till oss och hjälper oss om det skulle vara så.Hon är som en extra stora syster.Hennes blogg hittar ni på http://daprick.blogg.se/     saknar er!
 
Peter Pan! eller Peller som han kallas.Han är så himlan söt,älskar barn och bockar i bland i galoppen,haha! busponny.Han älskar och pussas och ska alltid vara med.Saknar dig också!
Det var alla hästar som har VARIT hos oss tidigare.Och Alf,Cindy,Knut,Red Cloud,Pelle kommer från en och samma ägare.Förutom Pricken då kommer från en och samma ägare.Och Alfons kommer inte heller från samma.Men hoppas ni gillade det inlägget.Det är bara att hojta till om ni vill ha fler bilder eller vill veta mer om hästarna.Men nu ska jag åka till vår pojkar.Dom står nog i hagen och väntar på oss,haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka!

Hej på er.Hoppas allt e bra med er.Själv mår jag toppen! men idag så ska Knut få gå det lugnt.Han får en liten paous,och får gå en mysig prommenad.Då han har gått rätt så hårt så behöver lilla Knutiiis en paous idag.Och så ska jag  verkligen mysa med han.Lilla hjärtat! men ni får ha det bra så syns vi.Kanske det blir en lite videoblogg eller en film när jag kommer hem! haha
 
 

Profil bilder på hästarna!

I lördags tog vi lite bilder på hästarna! lite midsommar bilder.Men jag tänkte visa er dom.Knut född:1997 ras:korsningsponny
 
Alfons född:1989
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad det vart från Marieberg!

Jag letade ju efter en bikini,så det fick bli denna i år,haha!

 
 

Söndag!

Tja! Förlåt för dålig uppdatering av min sida.Men har varit på Marieberg hela dan.Men ska äta pizza snart,sen ut i stallet! Hörs
Statistiken var ju uuuuuur grym ju igår!
 
 
 

Önskelista topp 4

Hej hej!!
Jag fyller ju snart så hade tänkt visa mig min topp 4 önskelista! Det är nödvändigt och skriver en kommentar om varför jag just vill ha den där saken!
 
1:a plats
En hästransport Cheval Liberte! 
Vill ha denna transport! För att den är passar oss och är bara bäst helt enkelt för oss! Vi har ingen egen eftersom vi plocka isär våran. Vi lånar av en men ibland blir det kaous och då kan det bli att vi kommer försent på träningarna! ;(
 
2:a plats
En systemkamera! 
Jag vill ha en systemkamera för att kunna ta bra bilder på när någon annan rider eller när mamma eller någon annan tar kort på mig när jag rider!
 
3:e plats
En bärbar dator Acer Aspire!
Jag vill ha en dator jag kan ladda ner bilder och kanske redigera dem. Som jag kan blogga på och kanske hitta på något med till exempel kolla på film och sånt!
 
4:e plats
Vita JW senskydd
Jag vill ha dem till tävlingar. Där jag har vitt schabrak och vita ridbyxor (ibland huva) vita flätor i manen, vill då ha vita senskydd!
Det här är det jag önskar mig och behöver allra mest!
 

Underbara ponny!

Hej! Idag så red jag ju ut,och han var duktig.Formen var han inte så mjuk i,men jag ställde han åt båda hållen.Och då vart han fin.Galoppen var han lite bråkig med.Han ville inte fatta högergalopp.Men sen lyssnade han.Duktiga var han!
Underbara ponny!

 
 
 

 


Hiss & Diss

Tjenare!!
hade tänkt att köra lite hiss och diss nu. Det handlar om transportskydd... Jag har provat ungefär likadana. Min häst som går runt innan hon går in måste ha vanliga senskydd, annars går hon ur dem eller trampar sönder dem.. Kommenterar till varje skydd, ta inte illa upp om du har någon av dessa skydd!!
 
Diss👇
Tycker de här skydden är söta och så, men på min häst passar inte dem! De slits sönder efter första användningen och sitter inte alls bra. 
 
Hiss👇
De är sånna man rider med och sånt, men är jätte bra som transportskydd. De håller och skyddar Medans de andra är av tyg med lite i fyllnad.. 
Nästa gång blir det nog pannband❤❤
 
 

Mini shoppingen osv

Hej!!
jag börjar med lilla påsen👇
Där i finns det två örngott till husvagnen,byxor till mig, en present till min bästa kompis Cina och lite chokladbollar och sånt!:)
 
Boendet👇
Haha min mamma med på bild inklusive min lillebror Emil.
Vi bor såhär och har en sjö som heter molnbyggen nedanför oss!:D
                                                
 

Mini shopping!

Hej !!
Jag och min familj är ju i Leksand. Vi var i Insjön och shoppade kläder och annat! Vi hade kul! Så nu hämtar vi farfar. När vi är tillbaka i stugan ska jag ta lite bilder på hur vi bor och vad vi handlade. Shaou! 
                                                
 

Knut & Jag

 
Knut & Jag ♥ du är den bästa i mitt liv,och du är den bästa som har hänt mig.LOVE YOU!
 


Härlig Midsommar verkligen!

Hej på er.Igår var det verkligen jätte kul.Verkligen! Först var vi ju hos mormor och morfar.Och där fikade vi.Jätte mysigt! sen gick bilen till midsommar firande.Och DOM dansade och så,inte jag! haha.Sen åkte vi till några kompisar.Och där var det verkligen jätte kul.Men jag är verkligen nöjd med denna midsommar! Och statistiken var grym igår! Wiho :D
 
Idag ska jag rida KNUTIIIIIIS! jag ska rida till skogen för att ställa upp lite små hinder.Men vi hörs.

Midsommarstångar❤❤❤

Hej! Jag och Clara vill visa midsommarstångarna vi tog kort på, när de reste upp dem alltså! Haha:D Claras👇
 
Min👇
 
&
 
 
 
 
 
 

Glad Midsommar❤❤❤

Önskar jag och Ania❤❤❤ /Elina❤

Presentationen

Hej! Känner att jag har tid att presentera mig nu!;) Jag heter Elina Skoglund och är född 16 juli 2000. Blir alltså 13år i år. Jag har en mamma och en pappa som heter Peter och Camilla Skoglund. Har oxå två små bröder vid namn Emil och Elias Skoglund. Mina fritids intressen är ridning, spela handboll och vara med kompisar. Jag har en egen häst som heter Ania. Henne hoppar jag med och rider dressyr. Har tävlat några ggr. Hon ser ut så här:
Hon är min andra häst:) hon är född 2003 och är en polsk imp. Min första häst heter Oliver och har flyttat ifrån oss! Han är en VÄLDIGT vit b-ponny. Han är född 20 maj 1995. Han är en Welsh mountain. Han ser ut såhär:
Gamla bilder, men om du vill se fler underbara bilder gå in på min gamla blogg www.elinaocholiver.blogg.se Ja, mer kan jag nog inte säga om mig:) /Elina❤

Hade två bilder!

Hihihaha ojojoj Här kommer bilden!:);)

Dag 3

Hej! Dag 3 på lägret fick jag och Ania rida markarbete och hoppning. På markarbetes passet fick vi: Rida över bommar på böjt spår i trav och skritt, det gick bra men hon gled in innanför bommarna åt högervarv så tryckte och höll imot, då blev det kanon. Hon tryckte sig utåt i vänstervarv så tryckte och höll imot, då blev det oxå bra:) Sedan red vi imellan två bommar och innan skulle man flytta med ena skänkeln. När man ridit igenom fick man flytta igen, vi byte varv och sånt! Sen efter ett tag fick vi göra samma sak i galopp, i båda varven.
Efter passet var det Lunch, jag var jätte hungrig! På hopp passet fick vi: Värma upp på saker vi ska träna på och tänka extra mkt på. Sen började vi värma upp på ett hinder, hon öka jätte mkt:D Vi fick sedan säga vilken höjd vi skulle hoppa och jag valde 70cm, men när jag såg hindrena ångrade jag mig och valde 80cm. Jag fick prova hoppa kombinationen några ggr sen började jag banan. Hon hoppade jätte fint!:) Vi gjorde noggranna vägar. Hon rev vattenmattan pga hon var trött... Hoppas det fortsätter såhär!
src="https://cdn2.cdnme.se/4182386/6-3/image_51c45d8ce087c3206b3ae22b.jpg" data-oid="51c45d8ce087c3206b3ae22b" class="image" />
/Elina❤

Glad Midsommar!

Hej alla! Glad Midsommar alla! Min dag ser ut så här.Hästarna får vila idag.Men nu sitter jag i bilen på väg till mormor & morfar för att fika lite.Sen så tror jag vi ska åka på midsommar firande.Sen så ska vi till några kompisar för att vara där på kvällen.Så ser min dag ut.Hur ser er dag ut?
Trevlig midsommar önska vi alla här!
/ CLARA


Underbart väder!

Hej! Hoppas allt är bra med er.Själv är allt helt 100 med mig.Men jag måste få säga att vädret är underbart i dag tycker jag.Men igår kväll gick vi en mysig promenad med Knut och Alfons tillsammans med Cajsas kompis Amanda. Men Knut var mycket pigg och glad. Idag så ska jag rida Alfons,en uteritt blir det.Så vi hörs!

Dag 2

Hej! Jag orkade/hade fullt upp igår så bloggade inte. Men bloggar idag! 
 
Jag valde att bara hoppa. Jag vet inte hur högt det var men tror typ 90 cm på några enstaka hinder. Jag slarvade lite på första, för att jag inte hade så mkt fart i språnget. Hon rev då med sig ett hinder och blev rädd och vägra hoppa. Tillslut fick Eva (min tränare) lägga ner översta bommen och då hoppade hon. Jag fick starta banan efter att jag hoppat det nedlagda hindret. När jag hoppat över det la hon upp bommen och Ania hoppade över som om det inte hänt något! :) Sedan hjälpte jag andra så de blev klara innan lektion. Sen blev det kväll och vi lekte lite.. Tills klockan blev sent, då gick vi och la oss:) ! Det var en kortfattning av hela dagen.. /Elina❤

Lite mer bilder från igår!

Ni får två bilder från igår.
Cajsa & Alfons,Cajsa gjorde vår header! Alltså det är min syrra. http://ecuality.blogg.se/
 
 
 
 
 

Provat ny sadel!

Hej! kl 11 gick jag ut på förmiddagen för att Diana kom för att hjälpa oss med en sadel igen som vi hade tagt hem och fått provat,En skit skit snygg dressyrsadel.Shit! verkligen jätte fin.Men vi testade den och så.Sen så red jag i den och det kändes jätte bra.Men den åkte fram lite när man red.Så vi testade med en pad också.Och då åkte det inte fram lika mycket.Men Diana sa att vi skulle leta efter en fårskinnspad istället för min jag har.Så vi letar efter en annan pad.Men när jag red så tyckte jag han kändes helt avslappnad,som vanligt.Lugn! men jag travade och galopperade och hoppade två skutt för att sen om den åkte fram och det gjorde det.Men då hade jag ingen pad under.Men han var mjuk och fin i formen som han brukar tycker jag.Galoppen var han lite seg i.Han ville inte fatta höger galopp.Jag var vädigt bestämmd .Men efter ett tag lyssnade han på mig.Men jag tyckte det gick bra idag.Snart så ska jag ut i stallet igen för att tvätta hans ben.Hehe!
Hörs sen!
 
 
 
 

Puss kalas!


Bilderna från igår!

Hej! tänkte bara berätta lite snabbt om ridpasset idag.Men idag red jag ju lilla Alfons.Han var pigg och glad! skrittade up på en gräs väg.Efter vi skrittade så travade jag.Och han travar ju i en snabb fart,såklart! haha.Så söt! sen när vi hade travat och så,så galopperade vi.Och han springer i värdens fart.Haha! men det gick så bra idag.Han var super duktig! men jag tänkte visa er bilderna från igår↓
Ni kan få lite mer bilder imorgon kanske! haha ;)
 
 Och lilla Alfons från idag!
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag!

Hej! Tänkte bara hoppa in och säga hej till er.Ska ta fram datorn snart och skriva lite tidsinställda till er.Men ska ut till stallet lite senare.Men jag tänkte berätta om ridpasset igår.Det gick super bra.Verkligen! Diana kom,en kompis till min syrra och mig.Hon var här för vi skulle testa en ny sadel men den satt Inge vidare.Så hon hjälpte oss med det.För Knut behöver en ny sadel.Men vi har letat efter en hoppsadel men nu har vi bestämt oss för en dressyrsadel istället.För dressyren går bättre och bättre för varje gång.Så då blir det ju roligare och roligare för varje gång.Så dressyren är nått jag har fastnat för,och satsar på.Men hoppning är också min bästa sida.Men dressyr är så himlans SKOJ! Och hoppning,haha! Men Diana tog även jätte fina kort på mig och Knut igår.Så bilderna kommer i kväll tror jag! Men japp.Han var mycket mjuk i formen i och lyssnade väldigt bra.Och det är så kul när det går så bra.Jätte! Men idag så ska jag rida ut på lilla Alfons.För min syrra ska rida Knut.Men berättar om ridpasset i kväll.

 

Ridläger

Hej !
Nu är jag på tredagars ridläger i Örsta. Det är bara hoppning o markarbete för Eva. Det är jätte kul och mysigt. Jag körde bara markarbete eftersom hon hopptävlade igår.. Men imorgon blir det ett hopp pass. Ser fram imot att få hoppa! Ska snart sova så good bye!
 
                                                               /Elina❤

Skillnad!

Jag tänkte visa skillnads bileder.Både jag och Knut har utvecklats.Knut har blivit mycket mjukare och utvecklats med formen.Men jag tänkte visa er en iten bild! ♥
 
 
                                  
 

Om mig och ponnysarna!

Hej! först tänkte jag säga att det är jätte kul att ha skapat denna blogg med Elina.Det kommer verkligen bli super skoj! men jag tänkte berätta lite om mig så ni lär känna mig lite.
 
Jag: Mitt namn är Clara Jennefors och är 11 somrar.Fyller 12 år i augusti detta år.Jag älskar hästar över allt annat.Det är mitt liv! just nu har jag skilda föräldrar.Så jag och min syrra bor hos pappa varannan vecka och hos mamma varannan vecka.Jag är snäll och väldigt sprallig och väldigt prat glad.
 
Knut: Just nu har jag en foderponny vid namn Knut.Han är född 1997 och är en korsningsponny. Han är en c-ponny.Han är en sprallig och mycket glad ponny.Jag rider han varannan dag för jag och min syrra har han typ tillsammans på foder.Så varannan dag rider hon honom och varannan dag rider jag honom.
 
Alfons: Lilla Alfons också,han får vi inte glömma,hihi! han lånar vi som sälskap åt Knut så inte han ska vara själv.Han rider jag även också varannan dag.Han är en shettlandsponny och är 24 år.Men det kan man VERKLIGEN inte tro! han är så himla pigg och glad och älskar verkligen att springa.
 
Men det var lite om mig och ponnysarna.Hoppas just du vill följa mig och Elinas resa på denna blogg.
 
                        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.