Dör lite!

Nu har ju hööks fått in nya grejer till hösten och vintern! och det är ju inte lite snygga grejer.Dör lite nästan! sparade bilder på dom här schabraken som jag fastnar direkt för.Det här är min stil.
 
Kan inte sluta titta på dom! är helt kääääär!
 
 

Hej bloggen!

Igår så red vi ju Islandhästar hos mormor och morfars grannar och det var så jäkla kul! Shit,haha! 2 timmar red vi.Och jag hade en häst som hette Tyr! Och när vi galopperade så var det ju ingen vanlig galopp utan det var typ så snabbt som en galopp tävling,haha! Nästan.Men hon sa: nu är det grönt kort för att kunna galoppera om varandra och vi bara busade och hade super skoj.Och det gick så snabbt så det skvätte stenar i ansiktet.Och vi red om varandra som en tävling.Och vi ed i skogen! Mysigt var det!

Idag så ska jag rida ett Dressyrpass på min älskling! Och Alfons får vila tills hovis kommer! För han har ju tappat en sko fram.Annars skulle jag ut i skogen och busa med han.Men vi hörs!


Uppdatering kommer imorgon!


Här hittar ni mig!

Facebook: Clara Jennefors
Instagram: clarajennefors
Kik: clarajennefors
Snapchat: clarajennefors
Videofyme: Mywhitepony eller Elinas och min Elina&Clara
 
 
 

Olika outfits

Denna outfit var liksom bara vardags↑↑
 
 
 
 
 

Bloggar jag läser

Jag har skrivit ett sånt här inlägg minst 5 gånger typ på min förra blogg,haha! men man ändrar ju sig.Eller man kanske läser fler och fler.
Vi börjar med http://www.ponnysanning.se/ en mycket bra och intressant blogg som skriver sanningar,mohaha!
Sen har vi http://teamwilmam.blogg.se/ den bloggen är väldigt fin och kul och läsa liksom.
Sen också brukar jag kika in på http://nellieberntsson.se/ en fin och bra blogg! väldigt kul och läsa också!
sen http://ziros.horseworld.se/ en fin och bra blogg!
sen såklart http://enewe.blogg.se/ en grym blogg verkligen! kolla in den vettja!
 
Det är dom jag liskom läser ordentligt eller hur man ska säga det.Och självklart kikar jag in på andra bloggar!
 
 

Väst

Jag tänkte göra ett åsikts inlägg typ om det här med väst.Och första frågan är....rider ni med väst?
Många gör inte och många gör.Jag tycker det är viktigt men själv har jag ingen bra väst så jag rider utan.Jag fick,dom köpte inte utan jag fick en fulväst av vår granne hos mamma.Och det var en sån här gammal väst,hehe! Och jag fick ha den.Men det gör fruktansvärt ont i axlarna.Och önskar mig en ny väst.Men dagens fråga är...rider ni med säkerhetsväst?
 
 

Lördag! redan

What! Lördag,skolan börjar snart! längtar inte det minsta lilla.Min skola börjar v 34! var det inte nyss skolavslutning! håller ni med? som sagt så går tiden fort när man har roligt.Men denna sommaren har gått snabbast av alla tycker jag.
 
Men idag så åker vi till hästarna på förmiddagen.Sen bär det av till mormor och morfar för att sova över där.Mysigt! och vi kanske ska rida på islandshästar.Det är ju typ 100 hästar där mormor och morfar bor.Men det har inga islandshästar utan deras grannar.Och alla andra! ska bli jätte skoj att åka dit.Men vi hörs.
 
 

Ridpasset

 
 
 Hej alla goa blogg läsare! idag så red jag ju till backarna och på dom fina gräsvägarna! och "OJ" vilken ponny.Galet fin! galet pigg! haha.Men jag kan börja med och breätta när jag jobbade han.Det mesta kändes det som han skötte det själv.Han var så himla mjuk i mun.Ruggit snygg var han! travade och galopperade sen och han hade en väldigt samlad och fin galopp.När jag kom fram till backarna så vart han galen på en gång.Vi var ju där förra sommaren också,så han kände på sig att det här är galet kul typ.Så han bjöd på några bock språng.Och håll på.Kastade sig framåt.Sparkade bak ut och typ gorde allt.Han bjöd också på som han brukar göra med att ställa sig lite fint.Haha! bus ponny.Skrittade upp i backarna först sen galopperade jag.Pigg ponny! men jag är så nöjd med dagens ridpass.Det gick riktigt bra.Efter det så promenerade jag Pricken! han var jätte duktig.Hörs imorgon på er<3
 
 
 
Dom här tjejerna får självklart en länk! och tack för dom fina kommentarerna.Betyder mycket! http://enewe.blogg.se/ http://sannas.horseworld.se/
 
 
 
 
 

Grymma ni är!

 
Jag vet inte varför men jag sitter och ler just nu.Jag är väldigt glad för kommentarerna vi får.Och statistiken var grym idag om man får säga.Att det är så många som vill läsa om våra liv.Det är sjukt kul! Vi uppskattar verkligen det.Var tvungen att komma in och skriva ett litet inlägg till er.Men inlägget om ridpasset kommer lite senare.Och jag tror ni kanske vill läsa det.Jag vet inte hur galen Knut var idag,haha! Men så himla snygg! Hörs
 

Tankar

Många har bloggar.Många försöker lyckas.Många kämpar för att komma numer 1.Många lyckas.Många lyckas inte men kämpar en då.
 
Det är så.Precis! många lyckas medans det andra inte.Och för mig är det för det mesta en dagbok som är super kul att andra vill läsa mitt liv.Det är många som har blogg för att bli känd tillexempel.Jag bloggar för jag tycker det är kul.Och vill dela med mig av mina tankar kring detta.Och såklart man vill lyckas och bli numer 1.Men vad gör! bara bli känd liksom.Jag skaffade blogg för att många andra hade det och jag ville ha det som en dagbok.Och få kommentarer,åsikter om allt.Det är sjukt kul.Men man vill ju alltid ha en bra statistik för att göra det bättre.Jag startade min första blogg och den hette http://mywhitepony.blogg.se/ och där startade mina "dagbok" som andra fick läsa.Jag ville lyckas.Ville komma numer 1. Vi kommer där vi kommer med vår blogg.Och det skulle vara sjukt kul om man var den där som fick mycket kommentarer.Statistiken var på topp! gulliga läsare.Skulle vara jätte kul! men det har vi.Super goa läsare.Men för mig är det som en bok om mitt liv med mina hästar och vardagen.Men för er som bestämer er för att skaffa blogg bara för att försöka bli känd.Kämpa och lyck till!  jag tänker inte ha en blogg för att bli känd liksom.Såklart jag vill lycaks.Men det först man tänker när man skaffar blogg är det inte att bara tänka att man blir känd.Känd är ett starkt ord! 
 
 


Fredag

Hej alla! Hoppas allt e bra med er.Själv är det bra med mig! Men idag så får jag säga att det är riktigt varmt ute.Asså för varmt nästan.Vet inte hur jag ska klara Turkiet sen där det är 35 grader typ.Kan vara varmare där till och me.Men jag tänkte gå ut i värmen men dör så fort jag tar fram foten i solen.Haha! Så det kanske blir datorn,hehe! Har lite saker jag tänkte skriva.Så kompisen kommer nog fram! Hörs

 
 

;)


Sola!

Tja! Har precis varit och ätit glass! Mums.Men ska ut i solen lite nu.Sen blir det blogga,sen stallet! Men vi hörs:)

/Clara J


Lite sent,men vem bryr sig! Haha

Hej alla! Ha!!!! Nu sa jag inte hej allihopa! Mohaha,dä ni! Haha,jag har verkligen torr humor.Men nu ska jag ta tag i det här inlägget!

Hej svejs! Hahahaha,vi tar om det!
Hej! Idag så red ju jag Knutiiis! Och öööjjjj säger jag bara.Shiiiiiit! :O vilken ponny.Jag gapade hela vägen hem! Seriöst! Hemåt! Ja då kan man ju såklart säga direkt att det blir spetsade öron,snygg hals,och benen! Shiiiiit! Han sträckte ut benen så lång det bara gick! Han skötte sig själv! Jag hade stadig tygel men inte gjorde nåt med skänkeln!
Inte det minsta lilla! Då kommer snygga benen fram! Min lilla prins.Men han har promenerat det senaste dagarna och vilade ju igår,så jag förstår att han vart så PIGG! Ni skulle vart me asså! Studsade som en studsboll! Men han var duktig,riktigt duktig! Här är lite bilder som jag tog lite med min bebis!

Och Alfons fick vila för han hade tappat en sko!

 

Kommentarer som får en länk

Ni som har kommenterat de senste får självklart en länk.Tack för era fina kommentarer! vi blir superglada!
Ni som inte visste det så får man en länk här om man kommenterar.
 
Tack för era fina kommentarer! ni är värda en länk.
http://johannaosv.blogg.se/  http://teamnyrk.blogg.se/
http://fridaaxelssons.blogg.se  http://sigridofsweden.blogg.se/
 http://enewe.blogg.se/
 
Ni måste kolla in dom här bloggarna!
 
 
 
 

Onsdag!

Hej! Tänkte komma in och göra ett "riktigt" inlägg! Men nu på morgonen har jag tittat på 4 avsnitt av The Vempire Diaries! Love it...........<3
Men nu ska jag starta upp ett nytt avsnitt! Mohaha,får väll la se hur många det blir.Men sen åker vi till stallet! Och jag ska rida ut ett pass på Knutiiiiis,bebis! Trav och skritt! Men vi hörs såklart! Kommer kanske komma ut ett åsikts inlägg om ni vill???


Nu!


Veckoplanering!

Så här kommer det se ut ungefär dom här dagarna!

 
 

Tävlingsdags!

Hej! Sorry för dålig uppdatering, men har gjort en hel lista med vad jag ska blogga om och sånt.. Här ska ni få se, hehe❤
 
Det kommer mera❤ hahahahaha, men nu ska ni få veta vad jag gjorde i fredags! Jag började med att borsta av henne och låta henne äta hö. Kollade oxå flätor och fläta svansen. När allt var klart tog jag på skydd och bytte grimma, sedan gick vi ut och lasta. Det gick fort för att vara Ania. Vi åkte till tävlings platsen (Örsta, RKK). Där gick jag banan och sen väntade vi en stund. När b-ponnysarna hade tävlat klart gick jag och lasta ut Ania. Jag värmde upp och hon var super pigg och kollade jätte mkt. När jag sedan gick in på framhoppningen så vägrade hon att hoppa räcket och oxern. Så vi fick sänka ner allt jätte lågt och då hoppade hon. LD:n Gick inte alls bra. Jag trodde att jag ökat jätte mkt, men hon gick i normal tempo och det kände jag inte... Första hindret var en oxer och då vägrade hon tre ggr vilket ledde till uteslutning. Jag var besviken på henne att hon höll på som hon gjorde. Det mesta var nog mitt fel. Gjorde en för liten volt så hon fick inte upp farten ordentligt! Hon hoppade på fjärde försöket.. Ställde in henne och gick och heja på de andra. När det var nästa klass gjorde jag samma sak och på framridningen var hon något segare men var lagom pigg... På framhoppningen stannade hon igen och vi fick sänka ner... LC:n Väl inne på banan gasade jag igång henne riktigt mkt och då tänkte jag att då skulle hon hoppa! Men vad gör hon! Hon krumbuktar på startlinjen så jag kunde inte vända om och börja om. Hon gör samma sak 2 ggr till och då blev vi uteslutna. Hoppade en fjärde gång och hon gjorde samma sak. Då sa Eva att vi skulle hoppa igen efter tävlingens slut och ta igenom det hon gjort! Jag var riktigt besviken på henne!!! Jag skrittade hem till Marita och sedan gick jag tillbaka för att hjälpa till på tävlingen. När D-ponnysarna skulle börja gick jag tillbaka till Ania och gjorde i ordning henne inför "träningen". När jag var klar skrittade jag tillbaka och red henne på framridningen, när jag var klar gick jag in på framhoppningen och då hjälpte Eva mig att hoppa fram. Hon la säkert räcket på 50/60cm och samma sak med oxern. Ania hoppade det som ingenting. Och hon höjde upp det sedan till 80cm tror jag. Hon hoppade det som ingenting oxå! Innan jag gick in på banan fick jag en bana. 1:a hindret var hindret hon vägrade ut sig på i LCn. 2:a hindret var ett regnbågs hinder. 3:e hindret var ett blå gult våghinder. 4:e hindret var ett blå gult räcke. 5:e hindret var ett räcke som såg ut som ett tegel hinder typ. 6:e hindret var det sista inklusive en grind. Hon hoppade alla hinder 2 ggr galant och utan att ens tänka på att stanna eller något annat! Sedan skrittade jag av och gick hem till Marita igen och vänta på mamma. Jag var så törstig så att jag trodde halsen skulle torka ihop! Så jag fick juice av Marita medans jag väntade på mamma. När hon väl kom gick vi och hämta Ania och lasta på henne UTAN problem! Jag var urtrött när vi kom till stallet, så tog ur flätorna och tog av alla andra saker, bytte grimma oxå. Släppte sedan ut henne i hagen och hon såg ut som en farmor eftersom hon hade farmor hår. Bilder här från tävlingen, träningen och hagen:
Lilla skruttan hoppade tillslut haha❤
 

Lite snabbt!

Hej! Kl typ 11 åkte vi iväg och skulle bada lite.Men det var för kallt i vattnet.Solade lite bara! Sen när jag kom hem har jag kollat på 4 avsnitt av The vampire diaries! Så himla grymt! Mycket bättre en Pretty little liars om jag får säga! Vart fast vid det på en gång.Vill bara kolla meeeeeeer! Men nu ska jag hoppa in i duschen för att senare åka till mormor och morfar och grilla lite! Hästarna får en vilodag idag!
Men vi hörs såklart;)


Fråga vad ni vill!

Jag tänkte göra så här att ni frågar just mig vad ni vill och hur mycket ni vill.Ska vi säga så? bomba med frågor till mig.Så svarar jag i ett videoinlägg om det blir högst 3 kommentarer.Nu har ni chansen och fråga vad ni vill!
 
 
 
 

Helgen!

Hej allihopa! hoppas allt bra? själv mår jag toppen.Hurni,3 veckor kvar tills skolan börjar.Iallafall för mig.Allt har gått för snabbt.För snabbt.Men som de sägs så går tiden fort när man har roligt.
Men jag tänkte berätta lite om vad som har hänt i helgen.Gröna Lund!
 
Japp! Gröna Lund.Det kan man säga med 3 meningar.1....mycket folk....2......sjukt kul.....3.....kaos!
haha,typ så! iallafall i Lördags så tycker jag det var rent ut sagt lite mini "kaos" haha.Men specisellt när det är sommarkrysset ju! och på den nya karusellen som heter ,som Eclipse som är 120 m hög .....:O skulle åka den! hade bestämmt mig redan hemma att den kör jag på! men när vi kom dit var det 70 miuters kö.Och där vill man ju inte direkt stå precis.Men jag tänkte ta den lite senare.Sen på kvällen när det nästan skulle stängas så tänkte vi   ,jaja det är väll inte så mycket kö nu när dom nästan ska stänga.Men då var den redan stängd.Så ja.....då vart jag riktigt besviken.Riktigt! men aja,sånt hender! får väll åka den "nästa" gång!
Men nu släpper vi denna karusellen! vi åkte massor med karuseller iallafall.Åker inte rabbla upp alla! men mycket kan jag säga.Sen kl 20.00 så började ju sommarkrysset! och vi tittade självklart på det.Vart med i tv.Haha!
men det var grymma artister verkligen! Ansiktet var grymma! Nanne  var också grym.Med dom där höga klackarna hoppar hon runt och dansar i.Skulle bryta fötterna av mig om jag gjorde det! men Ulrik var också bra.
Och sen Anton Ewald var ju så grym! snygg också,hehe! men allihopa var verkligen super bra.Det rocka fett! haha.men tur att vi var där när det var så bra artister också!
 
Såg ridande polisier när vi hade kommit fram i stockholm.
Anton Ewald↑
 
 
 
 
 
 
 

Instagram

Glöm inte att följa mig på Instagram!!!!
Clarajennefors


Sommarkrysset!

Såg ni mig i tv?


Sorry!

Hej allihopa! Förlåt för dålig uppdatering.Men har totalt inte orkat.Men jag gör ett snabbt nu.Är lite sugen på att blogga nu så jag passar på.Men idag red jag Knut och promenerade Alfons.Båda var jätte duktiga.Bara att Knut var lite okoncentrerad ibland.Men annars gick det bra.Jag red ett dressyrpass på gärdet.Galoppen var helt underbar.Kunde göra hur små volter som helst.Och underbar samlad galopp.Jag bara gapade av lycka.Så duktig ponny! Han har aldrig haft så samlad galopp utan att bryta av på en gång.Så duktig! 
 
Imorgon så går bilen mot Stockholm!
Grönan! + sommarkrysset på kvällen.Kommer bli så himla kul.Så inte bästa uppdateringen imorgon från mig.Men vi hörs nog med nåt inlägg imorgon.Ha det bra i så fall!    Dagens outfit!
 

Hej!

Om ni undrar varför bloggen ser ut som den gör håller vi på och fixar om den!


Pelle

Hej! vi har  haft en annan häst här också.Och han heter Pelle.Saknar han såååå mycket.Han åkte hem för han behövdes på ridskolan igen som han bodde på.Men jag tänkte visa er bilder på han.
Saknar dig jätte mycket Pelle! du var så himla snäll och helt underbar.
Älskar och pussas och älskade och gosa.Du tröstade en om man var ledsen
då gav en puss till en då♥
Love you<3
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Fail bilder!

 
 
 
 
 
 
 
 

:O


Fyllde 13år❤

Hej!
Jag fyllde 13år igår. 
Har inte så mkt att skriva om! Fick mera, men det skriver jag om senare❤ Vi var i hjortkvarn och åt glass!❤ As god glass!!!❤ 
Bilder:
 

Dagen! Grattis Elina!

 
Hej allihopa! Glöm inte och gratta Elina,för det var hennes dag idag.Ett stort grattis till henne! 
 
Men nu tänkte jag berätta om ridpasset.
Det vart lite ändrade planer så att säga.Det vart lite hoppning istället.Jag vart så hopp sugen! Så jag tog fram lite hinder.Målade även bommarna! Vill ni ha bild på det? Kan få det imorgon.Men jag började värma upp ute.Och han var väll rätt duktig.Lite seg! Men sen hick gick det bra.Sen gick jag in på banan.Och han var duktig! Formen klickade verkligen.Jag började med och travade över lite bommar med en halt efter.Och det gick väll sådär.Men jag körde det typ 4 gånger.Sen höjde vi upp det till ett kryss! Och det gick jätte bra.Sen ett räcke,och han hoppar så himla tidigt.Han blir så stark mot hindret.Haha! Busponny.Men jag tycker det gick bra idag.Sen efter promenerade jag Alfons.Verkligen en jätte mysig promenad.Körde lite trick med han.Och han är verkligen jätte duktig.Kan visa er nån gång med en film.Men en super mysig dag verkligen.Imorgon så kommer jag promenera Alfons som idag fast lite längre.Och köra hans trick,hihi! 
 
 
 

Filmer!

Jag tänkte visa er två filmer från Youtube!
Dööööööööööööööööööööööööööööööööööör av denna film.Kan serieöst inte sluta skratta åt det.
 
Och den här videon är så himla grym.Båda är ju helt otroliga! helt grym.
 
 

16 juli

 
Hej på er! det känns faktiskt som jag alltid säger.Hej på er när jag ska börja ett inlägg.Men strunt samma.
Idag så är det faktiskt 1 månad vi har haft bloggen.Den 16 skapades bloggen,hihi! lite skojsit va? men idag rider jag ut på Knutiis.Trava och galoppera långa sträckor.Eller det blir inte så långa.Men mycket trav och galopp.Sen så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra sen.Men vi hörs<3
 
 

Imorgon OMG OMG OMG !!!❤

Hello❤
Imorgon fyller jag och då ska vi kke till Gränna o Visingsö. Jag ska göra tårta till Ania imorgon, ska bjuda henne på det då!❤ Hoppas hon gillar den! Ska göra tårtan av äpple knäckebröd morötter betfor och kraftfoder. Hennes favorit mat saker❤ Hoppas att jag får en systemkamera!❤ Fick 500kr av farmor idag💸❤ Tack Farmor❤ Nu ska ni snart få hiss o diss eller något annat. Beror på vad jag orkar❤ haha❤ Men nu taggar jag/ undrar vad jag ska få!❤
 

Clara tipsar

 
 
Jag tänkte ge er ett tips! några ut av er kanske redan vet det här men jag visar och brerättar åt er andra.
Glanssprej! det hjälper om man inte vill ha pärlerna borta från pannbandet! fast man behöver ju inte ha just den här glanssprejen.Bara det är glnassprej! så tar man de på nån svamp eller så.Och gnuggar ut det på pannbandet! men inte för hårt.
Så låter man det bara vara så är det klar! och det måste inte heller vara den här svampen.Bara det är nåt man kan använda med och ta glanssprej på.
 
 

15 juli

 
 
Hej på er.Idag kl 4 så åker jag  till mamma.Ni som inte vet så är våra föreldra skilda.Men iallafall så går dagarna så fort så man inte ens hinner med och blinka.På riktigt! men lite planer nu då.Idag så kommer jag longera Alfons.Jag tar nog fram några bommar som han får gå över.Kör kanske också lite frihetsdressyr,hihi!
men denna vecka kanske det blir Liseberg! wiho,kanske bara.Pratade med mamma om de.Men nu ska jag blogga lite till just er! hoppas ni blir nöjda med inläggen jag skriver.Tidsinställda;) alltid lika kul,eller? Haha!
 

Vill du ha ridstövlar?

Heeej!
Jag har olika tips på ridstövlar och vart man köper de som bäst och billigast. Vi kan börja med mina första läder ridstövlar! Jag hade ett par horse head jr ridstövlar förut. Jag tog hand om dem och så jätte ordentligt och sånt. Fast jag ville ha tretorn... De var ganska sköna. Nu ligger de bara eftersom jag upptäckte att de var försmå. Köpte de som nya på Hööks. 
Mina nuvarande ridstövlar är tretorn Falsterbo. Ni kanske tycker jag bara har dyra märkes saker, men jag köper de flesta begagnat.. Tretorn ridstövlarna är inte jätte billiga, nypris ligger på 5000kr.. Minga var begagnade och är nog det bästa köp jag gjort! Jag älskar dem, de sitter otroligt skönt på fötterna och de är dessutom vattentäta! De är lätta att sköta om oxå. I ❤ Tretorn Falsterbo! 
 

The Typical Knut

Ni kan få 2 till i kväll om vi får minst 1 kommentar idag! glöm också inte bort att om man kommenterar och länkar sin blogg i kommentaren får man en länk här.Så det är bara att kommentera om vad som helst så får man en länk bara så där...
 
 

Ridpasset och annat!

Min kusin↑
Hej alla goa bloggläsare.Jag tänkte börja med och berätta om i helgen.
 
Som ni ser så har vi fixat om headern och grejat lite.Men ni ser på mobilen att där det är lite fakta om oss och så är på helt fel plats men på datorn är det inte så.Får väll se hur vi fixar det.Men nu kan jag börja med det jag skulle skriva om.I Lördags så åkte vi till vår faster och kusinen i stugan.Då jag hade hög feber kvällen innan men på Lördag morgon så mådde jag bättre en bäst,haha.Så vi åkte ut till sjön med deras båd och badade från båten.Men det var iallafall jätte kul.Sen så gjorde vi massa andra roliga saker.Jätte mysigt var det där borta.Vi sov också i vårt tält.
Sen idag så mår jag också jätte bra.Så jag kunde äntligen rida min älskling.Har ju varit sjuk sen i tisdags så har inte kunnat varit i stallet och ridi.Men jag tränade mycket,eller hela tiden på mycket halter och sånt.Så han skulle lyssna på mig.Och det gjorde väll han inte så jätte bra.Han var så himla pigg och att han skulle springa ifårn arbetet..Men på slutet så gick det rätt bra tycker jag.Han fatta galopp från skritt då jag ville.Och han lyssnade.Duktig pojke! men jag är rätt nöjd med dagens ridpass! vad har ni gjort idag?????
 
 
 

The typcial ?

Hejsan !
Vi tänkte börja med the typcial. Vi undrar vad ni tycker!❤ Är det en bra idé ? Vad tycker du ? Ska vi börja med något nytt ?
 
Vi vill gärna att ni kommenterar era förslag, så att vi kan göra bloggen bättre.♥

Hej


En fråga från mig till dig?

Jag tänkte fråga er vad ni tycker om denna fråga.Väljer ni ponny eller stor häst?
vad tycker ni? jag väljer ju iallafall ponny! men jag är lite nyfiken vad ni tycker?
 Vad tycker ni?
 

En blogg som är värd en länk!

http://daprick.blogg.se/ en  jätte fin och grym blogg!
 

Hemma träning efter 6 dagars vila!❤

Hejsan! 
Detta inlägg skulle kommit igår, men var trött. Sprang 5km igår och cykla hem och till stallet. 
Träningen på ridbanan:

Jag red ju Ania igår. Hon har vilat 6 dagar så jag trodde hon skulle stå imot och vara trälig och envis, men tvärtom! Hon var helt fantastisk! Hon gjorde längningar som om hon aldrig förr har gjort det!❤ Älskar dig Ania❤ Vi bjuder på lite bilder normala/onormala haha❤ Såg inklusive många djur oxå igår(räv,orm,ladusvala,hare och såklart hästar❤) Ni ska få bilder på alla djur utom räven, för den var omöjlig att fota:(❤
Haren
 
Inte de bästa bilderna;)
Ormen
 
Bättre bild!❤ Det är en huggorm*_*
Ladusvala
 
De är asläskiga men endå fina!❤ En höll på och åka rätt in i mig så jag blev lite rädd❤
5km
 Bilder på mig och Ania❤
 
 

Svar från frågestunden på min gamla blogg

Hej! jag tänkte svara på frågestunden på min gamla blogg.Mywhitepony.horseworld.se 
Men hoppas ni läser detta nu.Ni kanske inte läser denna blogg eller så ni som frågde frågorna.Men jag svara en då.
Frågerna och svaren↓↓
 
 
 
Hur länge hade ni tänkt ha knut? Vi vet inte säkert än, det får framtiden avgöra!

Favorit låt? Jag har 3 favorit låtar! am i wrong,wake me up & fail.

Godis/chips?

Rosa/blå? 

Gina tricot/hm? 

Knut/Alfons? jag har känt Knut mycket längre.Lite mer över 1 år nu.Och jag vet ju mer om han och så.Men Alfons är världen snällaste och busigaste kompisen.Men jag har ju inte känt han lika länge.Så jag säger Knut!

1 bästavän/100 vänner?

Blogg.se/horseworld.se?

Vilken favorit smak på ben&jerrys? jag har bara ätit Half baked!

Vad heter första kille du blev kär i?  asså jag har väll varit kär i nån,någon gång.Men jag tänker inte säga vilken.Men jag är liksom inte en sån här som bara,OMG vilken snygg kille.Utan jag bryr mig inte om sånt riktigt nu.

Om du fick ta med dig tre saker till en öde Ö,vad skulle du tagit med då? vet faktiskt inte

Vad tänker du på? (just nu)  att jag vill bli helt frisk

 

 

 

 


:(

Hej alla! Jag har dåliga nyheter idag igen.Igår åkte vi ju och bada på Hargebadet och jag var helt pigg och glad.Efter ett tag kom den där jäkla febern tillbaka! Så det vart inte mycket bada för mig.Så jag får vara hemma hela dagen idag.För imorgon så ska vi åka till vår kusin och vår fasters sommarstuga.Så hoppas jag är bra då.Men det var bara det jag ville säga.Hörs senare!

En bild från förr förra veckan!

 
 

Social nu asså❤

Tjääännaaa!❤
Social nu kika mig now eller finns on tha Facebook ❤ Hoppas ni vet våran KIK ❤ Det är ponytjejerna och jag heter Elina Skoglund på Facebook ❤ Skriv gärna vad ni tkr om bloggen❤ Fråga gärna något eller bara skriv något!❤ Fyller om 5 dagar!❤ OMG OMG OMG !❤❤❤ 
Gratis bild nu hehe, inte snyggaste men vem bryr sej!❤❤
 
 

Svar på this or that frågorna❤

Hej!
Nu ska jag svara på This or that frågorna. Jag hoppas ni läser detta❤
Vinter/ höst
sova/Vaken

Häst/ponny
Kläder/smink
Utan och med smink! Kan inte välja❤
Sjunga/dansa = gillar inte jätte mkt att dansa:)❤
Springa/gå
Frukost/kvällsmat
Hoppning/dressyr där kan jag inte välja!❤
Som sagt jag gillar ponnys lite mer än hästar❤
 
 

Härlig dag!

Hej alla vänner.Idag mår jag helt toppen så idag så ska nu vi på morgonen till Hargebadet och badar lite.Super kul! Grannarna hänger med.Sen lite senare så åker vi till hästarna! Ska rida ett pass ute på Knutiiiiis! Hörs


Dom som har kommenterat!

Vi länkar ju dom som kommenterar och skriver sin blogg.Dom får en länk.Så vi tänkte skriva upp allas blogg nu.
http://therider.horseworld.se/
http://dressyrsandras.horseworld.se/
http://ecuality.blogg.se/
 
 
 
 

Farmor är grym på att plocka kantareller


Hejsan

Hej på er.Tänkte bara säga att jag är hos farmor och farfar för pappa spelar golf och han kommer ganska sent så då åkte vi hit.Sen kom också Alice min kusin.Vi var ute och plockade kantareller,och vi hittade ganska många.Sen plockade vi blåber.Namnam.Men jag är ju här och då lånar ju farfars dator och han har ju lite andra bilder så jag får väll se vad jag hittar för bilder.
Teneriffa 2009↑
Gammla bilder asså<3 hörs
 

 
 
 

Sjuk!

Hej allihopa.Jag har lite dåliga nyheter.Jag är sjuk.Kände det igår natt att jag hade jätte ont i magen.Och då tänkte jag att jag vill en då åka till Skagen.Jag vill! Men sen på morgonen hade jag fortfarande ont i magen och så hade jag feber.Men det vart bättre sen.Och senare kom febern tillbaka.Men vi åkte till Skagen en då.För det vart bättre på morgonen.Men aa.Jag är sjuk helt enkelt.Men det är mycket bättre idag.Men i Skagen är det så himla vackert.Stranden! Love it!
Här en bild på Ronja!


svar på this or that.

Hej! jag svarar i ett inlägg nu för jag har inte gjort videon men jag tänkte att det är dax att svara på det nu så jag skriver istället,sorry!
 
 

Vinter/höst

Sova/vaken 
Häst/ponny 
Kläder/smink 
Utan smink/med smink 
Sjunga/dansa = inget av det.
Springa/gå 
Frukost/kvällsmat

Häst/ponny 
Hoppning/dressyr,kan inte välja.

 

det var svaren av mig! Elina kommer nog säkert svara på dom hon med.

Hörs.

 

 

 


Dressyrträning,och lite annat!

Hej allihopa.Nu är jag hos pappa,och gissa? internet,haha! äntligen kan man verkligen lägga upp mycket bilder.Och mobilblogga,då & då.Men mycket dator.Men nu ska jag komma till sak.
 
Dressyrträningen då! verkligen jätte kul var det.Verkligen! Erika var en grym tränare.Har aldrig tränat för henne,och hon var verkligen jätte duktig.Ska fortsätta träna för henne.Man går ju aldrig på träningar eller så,men det ska bli ofta! det är så bra när det är bara att rida dit till Lindhstallet som jag var.Och det är verkligen jätte bra.Men hon förklarade jätte bra också.Mycket ytter skänkel skulle jag tänka på.Och mycket stadig ytter tygel.Och bra framot bjudning.Det måste jag tänka på.Att han går framot när jag vill,och inte hur han vill.Asså jag vill bara dit och träna igen.Så himla kul.Man är ju aldrig på träningar.Och det här var faktiskt Knut och min första träning tillsammans.Och det var en grym första träning.
 
Imorgon drar bilen till Skagen.Vi ska hälsa på vår farmor syster.Och stranden.......helt underbar.Kommer bli super kul.Och dom har skaffat en ny hund.Så ska bli kul att hälsa på henne.Ronja heter hunden.Sen så blir det självklart kantarell plockning som är lite sisådär.Visst,det är kul när man hittar mycket men annars är det väll inte så himlans kul.Men sist vi var där så hittade vi flera påsar med kantareller.Men nu ska jag titta lite på film och göra lite tidsinsställda till er.Nu är vi igång igen med bra uppdatering.Vi vill ju satsa på denna blogg.Så nu kör vi! 1 2 3 kör
Hörs imorgon! 
 
 
 
 

Dressyr träning för Erika!

Här är en liten film från dagens dressyr träning som jag tycker gick super bra.Utvärdering om ridpasset får ni lite senare i kväll.


Pretty little liars! Hannah


Förlåt,förlåt

Hej alla! jag ber om usäkt för den dåliga uppdateringen.Men nu sätter vi igång igen.Åker till pappa imorgon så då blir det mycket bättre internet.Så då blir det också mycket bättre uppdatering.
 
Men nu ska jag skriva det jag skulle.Oj oj oj! ganska mycket saker.Men vi kan börja med att igår så tog vi bilder när jag red.Och så bra har det aldrig gått.Jag bara sattt och skrattade när jag red.Han var så himla fin.Det gick så bra så jag nästan börja gråta,haha.Nejmen på riktigt gick det jääääääääääätte bra.Åh,jag är helt sprallig! hihi,det gick så bra.
Bästa ponnyn i hela väääääärlden!
 
Nästa sak är att jag har köpt nya ridstövlar.Gissa priset??? haha,skoja! nejmen jag kan reriöst säga det.Eftersom det var rea, 50% rabatt så kostade ridstövlarna 330 kr typ.Jag svimma seriöst.Haha! nej.Men så billiga.Och bild kan ni få på dom.Och sen har jag också färgat håret.Rosa! haha skoja! bild kan ni också få nån gång.
 
Men sen idag kommer DIANA!!!!!!! det är en kompis till mig och Cajsa.Men hon ska faktiskt lämna sin häst hos oss.Pricken! ska bli jätte kul.Jätte skoj verkligen!
 
Och så blir det träning imorgon.Längtar! det kommer också bli jätte skoj! livet är helt underbart <3
Mer bilder får ni nästa vecka,då internet är segt just nu.Så det tar jätte långtid för att ladda upp bilderna.
/clara
 
 
 
 
 
 
 

Hoppträningen igår!❤

Hallå!❤
Jag hopptränade igår för Eva. Vi tränade på att hästarna skulle vara raka över bommar och hinder!❤ Bilder under hoppträningen inklusive uteritten.❤
 
Uteritten!❤❤❤
 
 

Önskar mig denna istället!❤

Hejsan svejsan!❤
Jag kollade på en systemkamera igår och kom fram till att jag önskar mig Nikon d5100 istället! Fastnade för den eftersom jag är trött på suddiga bilder(den hade en stabilisator)! Och den hade en massa olika sätt att ta kort på.❤
Alltså en utvecklingsbar skärm som underlättar!❤ Bilder får ni
I ❤ THAT CAMERA!
Hoppas jag får den!❤
 

Bilderna!❤❤

glömde bilderna!❤
här kommer de iallafall
 
Det här är mitt rum!✌❤
 
ändrade, den som har bäst tips får en länk på bloggen och instagram/Facebook!❤

Göra om rummet!❤

Hej!
Ja vill göra om mitt rum, men behöver tips på tapeter, justering och utseende på det!❤ Ge gärna tips på rummet!❤ Behöver eran hjälp att få det perfekta rummet. Rummet har ett sne tak. Ett fönster och en dörr... Bilder får ni
 

Önskelisat

Jag fyller år i Augusti ju! så då är det dax att visa vad man önskar sig.Jag önskar mig det här sakerna.Men eftersom pappa har redan köpt en sadel till oss som vår födelsedags present så kommer vi inte få nått av han.Men sadel är ju den bästa presenten av det här sakerna lätt.Men annars önskar jag mig det här↓
 
 

Hööks!

Jag sa ju igår att jag skulle visa bild på vad jag köpte igår på hööks! Det här köpte jag!


Onsdag

Hejsan svejsan!
Igår red jag Ania och då red vi runt skallerud som hon bara bråkat runt när jag ridit!❤ men när mamma var med gjorde hon inte ett knyst!❤ Hon var jätte duktig!❤ Bilder
Mihihi lite fail bilder med oxå!❤✌
 

Tisdag

Hej igen!
I tisdags red jag hemma som vanligt. Hoppade lite smått däremot! Hon hoppade som en dåre hela tiden! Så jag satt typ bara och bromsa hela tiden haha!❤ Hon har haft ett litet hopp uppehåll!❤
Hon bråkade inget på uppvärmningen.
Bilder före och efter
Trött på första bilden✌✌❤❤
 

Måndag

 
 Hej!
I måndags red jag Ania. Hon var jätte fin och streta, bråkade inte eller något annat.. Tills jag skulle göra skänkelvikningar, då stegrade hon sig och jag drog tag åt en tygeln som jag fick lära mig på en Cecilia träning. Hon fortsatte, men gav tillslut upp! Bilder
Bjuder✌✌✌❤❤❤
 
 

Godmorgon världen! ganska viktigt inlägg,så läääääs!

Hej alla bloggläsare.Idag blir det ju en foto dag.Kommer bli super skoj! ska ha på mig en fin klänning.Sen när vi har fotat sommar bilderna blir det tränings bilder.Så hon ska fota oss när jag rider.Så jag får byta om i stallet,haha! men det var det.Undra vad jag ska ha för outfit.....
 
Elina och jag har sagt så här att dom som kommenterar och skriver sitt blogg namn.Får en länk av oss.Vi kör så lite nu i början.Men vi kommer ha så ett tag nu tror jag.Och de som inte har nån blogg eller så får gärna också om den vill synas på bloggen.Jätte kul om ni ville det.Så ni också får chansen att synas lite här i bloggvärlden.Men det var det jag ville säga just nu! ni får ha en jätte mysig och rolig Onsdag så hörs vi.
Puss & kram!
 
 

Lite prat med er!

Hej! statistien går bara sämre och sämre.Men jag förstår det.Bloggen har blivit lite halv "död" typ.Men vi ska bättra oss lite.Hoppas ni också vill fortsätta följa oss.Men ahh.Typ det bara!
 
På måndag blir det Erika träning! dressyr.Riktigt kul ska det bli.Är såååå taggad.Verkligen! men nu ska jag väll typ inte göra nått mer.Juste! var på Hööks idag också.Bild kommer imorgon på vad jag köpte.Och jag betalar själv om ni undrar.Så ni inte bara typ: men gud vad mycket saker hon får.Foto dag imorgon.Så japp! kommer bli grymt.Bilder kommer såklart om internet vill sammarbeta med mig.Hästarna fick vila idag,för vi håller på och städar massor i stallet lite så klockan vart jätte mycket till slut.Så dom fick vila.Hörs imorgon.Jag tror Elina skulle skriva nåt,så stanna kvar på bloggen;)  om det är nåt eller så är det bara att kommentera.Men det vet ni hoppas jag! hööööörs <3
 
 
 
 

Turkiet 2012

Hejsan! jag tänkte berätta och visa lite bilder från Turkiet som jag var i Augusti 2012.Och ska även dit i Augusti igen nu.Men det är så fint,så härlig miljö att vara i.På kvällarna var det alltid shower.Så himla skoj var det! och så himla fint hotel.Vi ska till samma hotel faktistg nu i Augusti! det ska bli kul och åka till samma,för då vet man hur det är.Och lite så! men jag tänkte dela med mig av lite bilder från Turkiet 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mys ponny!

Hej alla! Idag så skulle jag och Knut bli lite fotade när jag red och fina sommar bilder.Men vädret förstörde det:( men jag red ut istället.Ska ta sommar bilder på torsdag istället.För då vet vi att det skulle bli rätt fint väder.Men en underbar och mysig ridtur vart det idag.Så mysig alltså! Jag och Knut,helt ensamma.En egen tid.Han var lugn och så himla söt.Mys ponny! Han fick jogga mest idag.En lång strecka! Men jag tycker han var såååååå underbar.Mitt lilla hjärta! Du betyder allt för mig!
Love you<3

Det där var en bild från förra veckan!


Roliga bilder!

Bjuder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry!

Hej! förlåt att jag inte skrev nåt igår kväll.Jag hade seriöst inte nån lust att fixa med datorn och blablabla.....
Aah,ni fattar nog.Men jag skriver det nu.
 
Igår så longerade jag Alfons och det gick väll kanska bra.Först så red lillsyrran på han.Hon bara skritta runt lite (hon är 3 år) men han var duktig och mini med,som jag kallar henne.Sen efter det så började jag ta ut han på linan.Och det fattade inte han först.Han visste inte vad han skulle göra,hehe! men sen gick det.Han fick trava lite och då var han riktigt slöööööööööö.Sen fick han trava över några bommar.Och det gick riktigt bra i början.Sen ställde jag upp ett mini hinder,typ 30 cm.Och då stannade han.Jag körde tills han hoppade över det.För han lyssnade inte bra på mig iallafall.Men sen tog han ett stort skutt och flög över det.Haha! söt ponny! men jag har tuvär inga nya bilder.Men ni får en annan på han.
 
Men idag ska jag rida ett dressyrpass på Knut! då ska Cajsa fota mig och Knut.Först så ska vi ta lite fina sommar bilder.Så  nya bilder kommer!
 
 
 

Visar stallet!

Här är videon!


1 juli

Hej på er.Sov jätte länge idag.Haha,roligt och veta liksom.Men hoppas allt är bra med er? själv mår jag toppen! jag tänkte fråga ite till er vad ni vill läsa om.Det är inge läskigt och kommentera,haha! så kom igen nu! ni får kommenetar vad vi ska skriva om lite.Åsikts inlägg,eller ni kanske vill ha nån ny grej på bloggen.Nån mini tävling eller stor tävling.Frågestund.....asså vad som helst så fixar vi det.Vi blir glada bara vi får en kommentar,hihi!
 
Idag så åker jag till mamma ju! sen så ska jag rida eller longera Alfons.Får se vad jag ska hitta på med han.Hörs!
 
 

RSS 2.0